Skip Navigation
 

Categorii

FIZIOTERAPIE

APARAT DE TERAPIE LASER LIFE ENERGY

Noul laser Life-Energy este astazi un veritabil punct de referinta pentru profesionistii cei mai exigenti care considera terapia laser ca o aplicatie de preferinta manuala si a carei eficacitate este functie de interactiunea dintre experienta operatorului si calitatea instrumentului pe care il poseda.
Laserul Life Energy este echipat cu o diodă de înaltă putere putând administra energia laser în mod continuu sau pulsat.
Laserul se bazeaza pe o dioda IR GaAs de 808nm (lungimea de unda optima pentru efectul terapeutic) pentru o putere de 1600mW efectiva si poate functiona la fel de bine in emisie continua ca si pulsata. Frecventa este reglabila intre 10 si 7000 Hz.
Laserul are un efect in profunzime si traverseaza diferite straturi de tesuturi. Efectele anti-inflamatorii si analgezice isi ating scopul.
Dioda de mare putere, poate provoca, de asemenea, un efect termic.
Terapeutul poate provoca o bună vasodilataţie şi hiperemielocală în combinaţie cu un efect analgezic rapid.

Protocoale prestabilite şi memorie liberă Laser Life Energy are o gama larga de protocoale de pre-stabilite, pe care terapeutul le poate alege. Aparatul are, de asemenea, 16 locatii de memorie liberă pentru stocare a datelor cu caracter personal sau de tratament care rezultă din studiile clinice.

Tratament punctual sau emisie difuză
Tratamentul punctual permite administrarea într-o perioadă foarte scurtă de timp, a unei inalte doze de energie laser pentru a obţine o reacţie bine dirijata în zona tratată. Aplicaţia difuză se utilizează pentru bio-stimulare, vasodilataţie şi efectul analgezic asupra nervilor, ligamentelor si muschilor. Cele mai multe boli inflamatorii şi degenerative pot fi tratate în acest fel.

Caracteristici Tehnice
Alimentare: baterie reîncărcabilă
Consum de energie: 60 VA
Moduri de emisie: continuu si pulsat
Energie: max. 2280 jouli
Frecvenţa reglabila: reglabil 10 - 7000 Hz
Dioda laser IR GaAs - 808 nm - 1600 MW
Memorie: 16 sloturi libere; Aparatul dispune de o vasta biblioteca de programe predefinite si 50 de memorii pentru programe personalizate
Timer: Digital - cu sonor si memorie
Clasa de siguranţă: de tip clasa I BF - laser: 4
Dimensiuni: 190 x 180 x 150 mm
Greutate: 3 kg
Marcaj: CE 0051

Accesorii standard: ochelari de protectie.